West Architecture: Therefore

West Architecture: Therefore offices

Beautiful wooden sliding screens divide up the ground floor of this office interior, designed by West Architecture for product design consultancy, Therefore.

West Architecture: Therefore offices

West Architecture: Therefore offices

The ground floor is a large single space, treated as four separate rooms which can be connected and disconnected, both functionally and physically as required, through the use of two pairs of three sliding screens that meet in the middle. Made in oak veneered 40mm “Triply”, the screens are mutually supported back to a fixed end panel negating the need for a bottom track .

West Architecture: Therefore offices

Photography by Peter Cook. Via Dezeen.

also on iainclaridge.net

Trackbacks/Pingbacks

  1. Utiliza los biombos para separar ambientes - […] foto: homeguides; iainclaridge […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *